Aspargessalat med LobNobs

En salat full av næring og vitaminer.

Luksussalat som kan servere til forrett ved en bedre middag eller når du skal kose deg litt ekstra på en solfylt dag. Sunn og velsmakende salat som gir deg god samvittighet for helsen.

Oppskrift

Ingredienser til 2 porsjoner:

  • 1 pk LobNobs
  • 2 ss majones
  • 2 ts sitronjuice
  • 1/4 rødløk, skivet
  • 1/2 paprika, finhakket
  • 10 aspargestopper
  • 1 ss rapsolje
  • 4 dl bladsalat
  • 1 ss pinjekjerner
  • 1 parmesan, revet
  • Litt salt og pepper

Slik gjør du det:

  1. Bland majones og sitronjuice i en liten kopp.
  2. Ha i rødløk og paprika, bland godt.
  3. Tilsett LobNobs og bland det hele forsiktig sammen.
  4. Smak til med salt og pepper.
  5. Rist pinjekjerner på en tørr stekepanne til de får litt farger, begynner å ”svette” og lukte godt.
  6. Varm olje i en stekepanne. Stek aspargesene lett møre, men ikke svi dem. La dem få avkjøle seg litt.
  7. På to tallerkener legger du først frisk bladsalat, deretter majonessalat og fordel aspargesene på toppen.
  8. ryss over pinjekjerner og parmesan.

Tips

Lag litt ekstra majonessalat så har du til dagen etterpå også. Ha i litt hvitløk for ekstra smak, men husk at hvitløkssmaken utvikler seg når retten står noen timer. Bytt ut ekte majones med lettmajones om du vil ha færre kalorier.