Fiskegryte med LobNobs

Klassisk og smakfull hverdagsfiskegryte.

Oppskrift

Ingredienser til ca. 4 porsjoner:

  • 800 gr torskefilet (eller hyse)
  • 1 rød paprika
  • 1 purre (eller 2 vårløk)
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss smør
  • 1/2 ts salt
  • 1/2 ts sukker
  • 1/4 ts pepper
  • 1/2 sitron
  • 21/2 dl matfløte
  • 2 ts tørket basilikum
  • 1/4 ts karri
  • 3 dl lettrømme
  • 1-2 pk LobNobs

Slik gjør du det:

  1. Skjær opp paprika og purre og fres dette i smør.
  2. Tilsett presset hvitløk, salt, sukker, pepper og noen dråper sitronsaft.
  3. Hell fløte sammen med basilikum, karri og rømme og rør godt sammen.
  4. Legg porsjonsstykker av fisk oppnå og la alt trekke under lokk til fisken er ferdig (ca. 10 min).
  5. Tilsett en del av LobNobsen (skal ikke koke), og bruk resten til pynt.
  6. Serveres med kokt villris og frisk salat.

Se oppskriftshefte