Fristende fingermat med LobNobs

Gode tips for sunn og enkel fingermat!

Server LobNobs som små appetittvekkere eller som fingermat til en god kveldsmat med familien. Det er bare fantasien som setter grenser for hvilke deilige munnfuller du kan lage.

LobNobs inneholder 70 % fisk, spis hver munnfull med god samvittighet. Her er noen forslag fra oss:

Oppskrifter

Fersk vårrull
LobNobs med alfalfaspirer, avokado og koriander rullet i rispapir.

Sushi Maki
Rull LobNobs med agurk, ris og nori. Serveres med soyasaus og syltet ingefær.

Grønnsakruller
LobNobs med gulrot og agurk som er skåret på langs. Dryss på sesamfrø.

Fylt avokado
Hul ut en avokado. Hakk avokadokjøttet og bland med LobNobs, dill, tomater, salt og pepper, og litt tabasco. Klem på litt sitron.

Salat
Finhakket agurk og krydderurt, f.eks. kjørvel, spirer og finrevet LobNobs. Dressing av ¼ hvitvinseddik og ¾ olivenolje.

Kanapé
Bland majones, revet sitronskall og LobNobs. Pynt med dill. Legg lagvis salat, mozzarella, LobNobs og cherrytomat.

Snacks
LobNobs med sursøt saus, litt koriander og salat.