Grapefruktsalat med LobNobs

Frisk forrett!

En frisk salat som passer både til forrett og når du trenger et lite måltid, for eksempel på kvelden. Syrlighet og vitamin C fra grapefrukt sammen med avokadoens sunne fettsyrer og proteinene i LobNobs er en perfekt og sunn trio.

Oppskrift

Ingredienser til 2 porsjoner:

  • 1 pk LobNobs
  • 1 grapefrukt
  • 1 avokado
  • 2 dl ruccola- eller småbladsalat

Dressing:

  • 1 sjalottløk, finhakket
  • 2 ts sitronjuice
  • Litt salt
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du det:

  1. Ha sjalottløk, sitronjucie og litt salt i en kopp. Bland godt og la den stå og hvile, gjerne en times tid.
  2. Rør inn i olivenolje.
  3. Rens grapefrukten fri for skall, frø og hinner og skjær til fine fileter.
  4. Rens avokadoen og skjær den i fine skiver eller terninger.
  5. På hver tallerken legger du på ruccola, grapefrukt, avokado og LobNobs.
  6. Hell over litt dressing og server med ristet landbrød.

Tips

Har du ikke grapefrukt, kan du erstatte denne med appelsin- eller ananasskiver. Like friskt og godt.

 

image_print