Gratinerte LobNobs og fiskeboller

Rask og god middag.

Oppskrift

Ingredienser til 2 porsjoner:

(Sett ovnen på 220 gr før du starter øvrige forberedelser.)

  • 1 boks fiskeboller
  • 2 stk purreløk
  • Kraften fra fiskebollene
  • 0,5 ss hvetemel
  • 0,5 dl melk
  • Ca 1,5 pakke LobNobs
  • 1,5 dl revet ost

Slik gjør du det:

  1. Sett ovnen på 220 gr.
  2. Vask purren og del den i biter.
  3. Hell fiskebollekraften i et gryte og kok den. 
  4. Ha i purrebitene og la dem trekke ca. 5 min i kraften.
  5. Legg fiskebollene i smurt ildfast form sammen med LobNobs.
  6. Legg de godt avrente purrebitene rundt kanten. 
  7. Lag jevning av mel og melk. Hell denne i kraften under omrørnig.
  8. Kok opp og smak til med salt, evt. Karri.
  9. Hell sausen over LobNobs og fiskeboller og dryss revet ost over.
  10. Gratiner i ca. 15 min til osten har smeltet.
  11. Serveres med kokte poteter eller brød.