Gratinerte terteskjell med LobNobs

En spennende og enkel rett som du kan servere som forrett eller spise som et lite måltid med litt salat.

Oppskrift

Ingredienser til 8 porsjoner:

(Sett stekovnen på 250°C før du starter de øvrige forberedelsene)

  • 2 pakker LobNobs
  • 8 stk terteskjell
  • Sitron
  • En kvast persille

Saus:

  • 8 ss majones
  • 3 stk eggehviter

Slik gjør du det:

  1. Sett stekeovnen på 250°C overvarme.
  2. Bland 2 pk LobNobs med saft fra ½ sitron (hold av noen biter til pynt). Fyll blandingen i 8 terteskjell.
  3. Lag en tykk saus av majones og piskede eggehviter. Hell sausen over de fylte skjellene.
  4. Gratiner på sterk overvarme til de får gylden farge.
  5. Pynt med LobNobsbiter og persille.