LobNobs med glassnudler og grønnsaker

En rask og sunn rett med smak av Asia!

LobNobs produseres i Japan og er basert på en gammel japansk mattradisjon. Hva kler ikke bedre dette fiskeproduktet med 70 % fisk, enn friske grønnsaker, spennende glassnudler og litt soyasaus? Gode smaker som gir den gode matopplevelsen. Ikke spar på korianderen, den hever måltidet ytterligere. Spiser du denne retten så har du også fått i deg en porsjon av 5 om dagen og fisk. Begge deler anbefaler Helsedirektoratet at vi spiser mer av. 

LobNobs inneholder viktige marine næringsstoffer som det er vanskelig å få seg gjennom andre kilder. Den er rik på vitamin D, selen og omega-3. Både vitamin D og selen bidrar til opprettholdelse av immunsystemets normale funksjon –  Spis minst 1/2 pakke LobNobs for gunstig virkning.

Oppskrift

Ingredienser til 1-2 porsjoner:

  • 1 pakke LobNobs
  • 1 pakke glassnudler
  • 1 fedd hvitløk, finkuttet
  • Rød chili, finkuttet
  • 1 gulrot, kuttet
  • ½ pakke sukkerter, kuttet
  • ¼ vårløk, kuttet
  • 1-2 ss østerssaus
  • Soyasaus (hvis ønskelig)
  • Lime (hvis ønskelig)
  • Fersk koriander
  • Nøytral olje til steking

Slik gjør du det:

  1. Tilbered glassnudlene som anvist på pakken.
  2. Mens du venter på at glassnudlene skal bli ferdig deler du alle grønnsakene i passelige biter.
  3. Ta litt olje som egner seg til steking i en wokpanne.
  4. Fres småkuttet hvitløk og chili.
  5. Tilsett småkuttede gulrøtter og fres dem litt før du tilsetter nudlene og østerssausen. Rør godt om og stek inn østerssausen.
  6. Tilsett kuttede biter av sukkerter og vårløk.
  7. Ved servering legg LobNobs på toppen sammen med fersk koriander og evt. noen dråper lime.

Tips

Server gjerne retten med sweet chilisaus til.