LobNobs med nudler og østerssaus

En spennende smårett med søte og sterke smaker!

Asiatisk mat er kjent for både sterke smaker og mye grønnsaker, men også kombinasjonen av grønnsaker med frukt. Denne retten er full av asiatiske smaker. LobNobs lages av ren hvit fiskefilet i Japan og er rik på protein. Den kler asiatiske smaker perfekt. Gled deg over et sunt og godt måltid!

Oppskrift

Ingredienser til 1 porsjon:

  • 1 pakke LobNobs
  • 1 pakke eggnudler
  • 1 fedd hvitløk
  • Litt rød chili
  • ¼ mango
  • ½ pakke sukkererter
  • Fersk koriander
  • 1-2 ss østerssaus (prøv deg frem)
  • Olje til steking

Slik gjør du det:

  1. Kok nudlene som anvist på pakken. Bruk en dyp stekepanne eller wokpanne.
  2. Stek finhakket hvitløk og rød chili i litt nøytral olje i ca. 30 sekunder.
  3. Tilsett de kokte nudlene i panna.
  4. Tilsett østerssaus og la sausen koke inn i retten.
  5. Ha i sukkerter og bland godt.
  6. Legg nudlene på en tallerken og tilsett LobNobs, mango og frisk koriander.

Smaker himmelsk!

image_print