LobNobs som fingermat

Kosemat til jentekveld eller vennetreff.

Oppskrift

Ingredienser i tillegg til LobNobs og wraps:

  1. Blåskimmelost (Blue Castello), ruccola
  2. Kesam, pesto, frisk basilikum
  3. Kesam/creme fraiche, vårløk, ruccola
  4. Kesam, agurkmix, vårløk
  5. Sweet chili, kesam, vårløk
  6. Pepperost, ruccola
  7. Hvitløksost, frist basilikum (pluss evt. frisk hvitløk for sterkere smak)
  8. Tacosaus, vårløk

Slik gjør du det:

Vi har testet ulike varianter med bruk av LobNobs i wraps/lefse. Se tipsene og prøv gjerne også dine egne favoritter; her er det bare fantasien som setter grenser. Godt som forrett, snacks, smårett. Vi anbefaler at lefsene først smøres med dressing/ost/saus, og deretter fylles med LobNobs og egnet tilbehør.

Tips

Se ulike kombinasjonsforslag på de smakene vi syntes matchet best, men prøv gjerne også dine egne favoritter.

image_print