LobNobs og reker i avokado

Sunn og delikat forrett!

En klassiker med vri som vi aldri blir lei av. Her er det bare smaks- og næringsrike ingredienser. Bedre blir det ikke!

Den fine kombinasjonen av reker og LobNobs gir deg viktige næringsstoffer fra havet. Både LobNobs og reker er rike på protein, vitamin D og omega-3-fettsyrer, dessuten får du selen fra LobNobs og vitamin B12 fra reker. 

Oppskrift

Ingredienser til 4-6 forretter

Oppskriften er basert på 4 porsjoner, så hvis du lager 6 bør du øke litt mengden av lettrømme og majones.

  • 2 pk. LobNobs
  • 100 g reker
  • 2-3 avokadoer
  • Litt hakket hvitløk
  • Salt og pepper
  • 1 1/2 dl lettrømme (el. creme fraiche)
  • 1 dl majones
  • Saft av 1/2 lime
  • Dill (evt. persille)

Slik gjør du det:

  1. Bland sammen lettrømme, majones, salt og pepper.
  2. Finhakk hvitløk og bland i rekene.
  3. Del LobNobs i biter.
  4. Bland forsiktig hvitløk, reker og LobNobs med rømmeblandingen og tilsett noen dråper lime.
  5. Del avokadoen og fjern steinen. Drypp noen dråper lime i avokadoen.
  6. Fyll avokadoen med rømmeblandingen.
  7. Pynt med LobNobs og en kvast dill (evt. persille).
  8. Server!

Tips

Enkel og smaksrik forrett – hurtig og enkelt å lage.

Se oppskriftshefte

image_print