LobNobssalat på toast

God påleggssalat med LobNobs og egg.

Oppskrift

Ingredienser til ca. 4-5 toastskiver (avhengig av hvor raus du er..):

  • 2 pakker LobNobs
  • 3  Hardkokte egg
  • 1 Stort eple
  • 4 ringer ananas
  • Litt vårløk eller gressløk
  • Litt rødløk i tynne båter
  • 3 dl Crème Fraiche
  • 1 dl Majones
  • Sitronsaft
  • Sukker
  • Salt og pepper
  • 4 skiver brød
  • Olivenolje
  • Salat (lollo rosso, ekeblad etc.)

Slik gjør du det:

  1. Eggene kokes 8 – 10 minutter, og avkjøles og deles i båter.
  2. Eple og ananas skjæres i små biter.
  3. Crème Fraiche og majones piskes lett, smakes til med sitronsaft og litt sukker.
  4. Vend så inn de øvrige ingrediensene.
  5. Ta en stekepanne og ha i olivenolje. Stek skivene til de er gylne på begge sider.
  6. Anrett salaten på toastskiver og pynt med salat.