Nudler á la Norvegienne

En rask rett til lunsj, middag eller kveldsmat.

Oppskrift

Ingredienser til 2-3 porsjoner:

  • 2 pk Lobnobs
  • 2 pk nudler
  • 3 stk. kyllingfilet i strimler
  • 1 rødløk i tynne skiver
  • 4 vårløk i staver
  • Litt purreløk i ringer
  • 1 liten gul paprika i staver 1 liten rød paprika i staver
  • 1 glass sursøt saus
  • Grønn asparges rensket og trekt i vann
  • Olivenolje

Slik gjør du det:

  1. Kok nudlene etter anvisning på pakken.
  2. Avkjøl og vend forsiktig i olivenolje.
  3. Stek kyllingen til den er gylden.
  4. Kok aspargesene i lettsaltet vann i 2-4 min. Avkjøles i iskaldt vann.
  5. Vend kyllingen sammen med de øvrige ingrediensene i litt olivenolje og anrett straks.
  6. Serveres sammen med nystekte ciabatta, sursøt saus og asparges.