Pasta med LobNobs og parmesan

Ypperlig rett både til lunsj og middag.

Hvis du liker både pasta carbonara og fisk, så vil du digge denne retten. LobNobs er hovedingrediensen i denne pastaretten og har et høyt innhold av fisk, vitamin D og protein.  Om du vil variere litt så kan du ha en rå eggeplomme også og få enda mer vitamin D på kjøpet. Vitamin D bidrar til normalt opptak av kalsium, som du finner både i fløten og osten, og normale knokler og tenner. Spis minst 1/2 pakke LobNobs for gunstig virkning av vitamin D. 

Oppskrift

Ingredienser til 1-2 porsjoner:         

  • 1 pakke LobNobs
  • 1 pakke fersk tagliatelle, ca. 250 g
  • 1 fedd hvitløk, finkuttet
  • 1-2 dl matfløte
  • Salt
  • Pepper (om ønskelig)
  • Parmesan, revet
  • Ruccola (eller annen salat)

Slik gjør du det:

  1. Kok pasta som angitt på pakken.
  2. Stek finkuttet hvitløk i litt olivenolje i ca. 30 sekund – da kommer både den nydelige smaken og lukta godt fram.
  3. Tilsett ønsket mengde matfløte og kok dette litt inn.
  4. Tilsett pastaen.
  5. Prøv deg fram og smak til med salt og eventuelt svart pepper.
  6. Ved servering legg rikelig med LobNobs på toppen og dryss litt revet parmesan over.
  7. Serveres med ruccola, eller annen salat om ønskelig.