Råkostsalat med LobNobs

En sunn salat som kan varieres etter sesong.

Kombinerer sunne norske råvarer med LobNobs. Passer like godt som vinter som vår, til forrett, sidesalat eller rett og slett i matpakken.

Oppskrift

Ingredienser til 2 porsjoner:

  • 1 pk LobNobs
  • 1/4 rødløk, strimlet
  • 1/4 vårkål eller liten hodekål, strimlet
  • 1 gulrøtter, strimlet
  • 2 ss finhakkede urter, mynte og koriander

Dressing:

  • 2 ss rapsolje
  • 1 ss sitronjuice
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 1 ts honning

Slik gjør du det:

  1. Løk, kål og gulrøtter kan strimles med kniv, mandolin eller råkostjern.
  2. Bland sammen grønnsakene.
  3. Bland sammen ingrediensene til dressingen i en kopp.
  4. Bland sammen grønnsaker og dressing. Vend inn LobNobs.
  5. Dryss over urter.

Kan lages i forveien og stå et par timer i kjøleskapet før du serverer den.

Tips

Her passer det ypperlig å variere salaten med sesongens grønnsaker, alt etter årstid.