fbpx

Friskt og godt med LobNobs og eple

Ren nytelse med to allsidige matvarer i skjønn smaksharmoni. 

Både LobNobs og eple smaker søtlig, og mens LobNobs bidrar med fylde og proteiner, så får du friskhet og kostfiber fra eple. Denne kombinasjonen passer perfekt som pålegg på en enkel brødskive. 

Visste du at LobNobs har et høyt innhold av protein, vitamin D, omega-3, selen og et lavt innhold av fett? LobNobs er laget av ren hvit fiskefilet og er spiseklart. 

Oppskrift

Ingredienser til 1-2 porsjoner: 

  • 1 pakke LobNobs
  • 2-3 brødskiver
  • Margarin
  • 1 eple, i båter
  • Litt sitron
  • Timian

Slik gjør du: 

Smør på brødskivene. Legg annenhver LobNobs-biter og eplebåter på brødskiven. Klem over litt sitronjuice så blir ikke eplet misfarget. Dryss over litt timian. 

Server gjerne litt kullsyret vann eller eplejuice til måltidet. Har du eple til overs, så er dette godt å servere ved siden av.