fbpx

LobNobscocktail

Frisk forrett.

Oppskrift

Ingredienser til 2 porsjoner:

  • 2 pakker LobNobs
  • 100 gr majones
  • 0,5 dl fløte
  • 1 ss konsentrert tomatpure
  • Ca 1,5 ts worcestershiresaus
  • Salt og (kajenne-)pepper
  • 0,5 stk salathode
  • 1 stk sitron

Slik gjør du det:

  1. Rør majones og fløte sammen.
  2. Tilsett tomatpure og worcestershiresaus.
  3. Krydre med salt og pepper.
  4. Bland 1 pk. LobNobs forsiktig i dressingen og bruk resten til pynt.
  5. Anrett coctailen med strimlede salatblad, Lobnobs-blanding og en sitronskive på kanten av glasset.

Tips

Serveres i porsjonsglass med Pariserloff. Majonesen kan erstattes med rømme, og worcestershiresausen kan evt. Erstattes med 2 ss tørr sherry.