fbpx

Rik på protein, vitamin D og omega-3

Spiser du mer fisk øker inntaket ditt av viktige næringsstoffer og du får en gunstigere balanse i kostholdet. LobNobs er laget av hvit torskefisk og er derfor rik på protein, omega-3-fettsyrer, vitamin D og sporstoffet selen. Samtidig er LobNobs magert med et lavt innhold av fett og mettet fett.

LobNobs gjør det lettvint og godt å spise fisk

LobNobs er et smakfullt og spiseklart pålegg. Det smaker godt på brødmat så vel som i salat, supper og pasta. Eller rett fra pakken som snacks, når du har lyst på noe godt! Faktisk er det veldig mange barn som synes LobNobs smaker godt og har en konsistens som passer til små munner.

LobNobs inneholder ca 70 % ren hvitfiskfilet fra torskefisk og er ett av få spiseklare produkter på markedet med en så høy andel fisk. Spiser du en pakke LobNobs har du fått dekket ca. ¼ av anbefalt ukentlig inntak.

Så mye protein er det i LobNobs!

En pakke (110 g) LobNobs inneholder 16 gram protein av høy kvalitet. Nivået tilsvarer proteininnholdet i 100 gram sei, hyse, lyr eller breiflabb.

Høyt innhold av omega-3

Det er ikke bare tran og fet fisk som inneholder omega-3-fettsyrer, også mager fisk og skalldyr. Fordi LobNobs er laget av filet fra torskefisk så inneholder den også de marine omega-3-fettsyrene. LobNobs har et høyt innhold av omega-3 og gir 118 mg per pakke.

Høyt innhold av vitamin D

Vitamin D er viktig å få i seg fra kosten, særlig på høsten og gjennom vinteren når du ikke får sollys på huden. En pakke LobNobs gir 2,1 µg vitamin D*, det vil si en femtedel av anbefalt daglig inntak for barn og voksne*. Vitamin D bidrar til normalt opptak og utnyttelse av kalsium, opprettholdelse av muskler og immunsystemets normale funksjon, normale knokler og tenner.

LobNobs hører derfor hjemme som en naturlig del av et sunt, balansert og variert kosthold og en aktiv livsstil.

*39 % av referanseinntaket på 5 µg.

LobNobs fås kjøpt i alle COOP-butikker og Rema 1000.