fbpx

LobNobs i porsjonsglass

Ypperlig som forrett.

Oppskrift

Ingredienser til 2 porsjoner:

  • Ca 2,5 pakke LobNobs
  • 1,5 dl Creme fraiche
  • 0,5 dl fløte
  • 1 ss tomatpure
  • 2 ts Worcestershire saus
  • 2 ss sherry
  • Salt og cayennepepper
  • Salat
  • Sitron
  • Dill

Slik gjør du det:

  1. Rør creme fraiche sammen med pisket fløte og tomatpure.
  2. Rør i sherry og worcestershiresaus, og smak til med salt og cayennepepper.
  3. Vend LobNobs i dressingen, gjem noen biter til pynt.
  4. Skjær salaten i strimler og legg litt i bunnen av porsjonsglassene.
  5. Fyll på med saus og salat lagvis. Pynt med LobNobs, sitronskiver og litt dill på toppen.
  6. Serveres kaldt, gjerne med hvitløksbaguetter, toast eller flutes.

Se oppskriftshefte