LobNobs i porsjonsglass
Ypperlig som forrett.
Oppskrift
Ingredienser til 2 porsjoner:
- Ca 2,5 pakke LobNobs
- 1,5 dl Creme fraiche
- 0,5 dl fløte
- 1 ss tomatpure
- 2 ts Worcestershire saus
- 2 ss sherry
- Salt og cayennepepper
- Salat
- Sitron
- Dill
Slik gjør du det:
- Rør creme fraiche sammen med pisket fløte og tomatpure.
- Rør i sherry og worcestershiresaus, og smak til med salt og cayennepepper.
- Vend LobNobs i dressingen, gjem noen biter til pynt.
- Skjær salaten i strimler og legg litt i bunnen av porsjonsglassene.
- Fyll på med saus og salat lagvis. Pynt med LobNobs, sitronskiver og litt dill på toppen.
- Serveres kaldt, gjerne med hvitløksbaguetter, toast eller flutes.