LobNobs som fingermat
Kosemat til jentekveld eller vennetreff.
Oppskrift
Ingredienser i tillegg til LobNobs og wraps:
- Blåskimmelost (Blue Castello), ruccola
- Kesam, pesto, frisk basilikum
- Kesam/creme fraiche, vårløk, ruccola
- Kesam, agurkmix, vårløk
- Sweet chili, kesam, vårløk
- Pepperost, ruccola
- Hvitløksost, frist basilikum (pluss evt. frisk hvitløk for sterkere smak)
- Tacosaus, vårløk
Slik gjør du det:
Vi har testet ulike varianter med bruk av LobNobs i wraps/lefse. Se tipsene og prøv gjerne også dine egne favoritter; her er det bare fantasien som setter grenser. Godt som forrett, snacks, smårett. Vi anbefaler at lefsene først smøres med dressing/ost/saus, og deretter fylles med LobNobs og egnet tilbehør.
Tips
Se ulike kombinasjonsforslag på de smakene vi syntes matchet best, men prøv gjerne også dine egne favoritter.