LobNobs og reker i avokado
Sunn og delikat forrett!
En klassiker med vri som vi aldri blir lei av. Her er det bare smaks- og næringsrike ingredienser. Bedre blir det ikke!
Den fine kombinasjonen av reker og LobNobs gir deg viktige næringsstoffer fra havet. Både LobNobs og reker er rike på protein, vitamin D og omega-3-fettsyrer, dessuten får du selen fra LobNobs og vitamin B12 fra reker.
Oppskrift
Ingredienser til 4-6 forretter
Oppskriften er basert på 4 porsjoner, så hvis du lager 6 bør du øke litt mengden av lettrømme og majones.
- 2 pk. LobNobs
- 100 g reker
- 2-3 avokadoer
- Litt hakket hvitløk
- Salt og pepper
- 1 1/2 dl lettrømme (el. creme fraiche)
- 1 dl majones
- Saft av 1/2 lime
- Dill (evt. persille)
Slik gjør du det:
- Bland sammen lettrømme, majones, salt og pepper.
- Finhakk hvitløk og bland i rekene.
- Del LobNobs i biter.
- Bland forsiktig hvitløk, reker og LobNobs med rømmeblandingen og tilsett noen dråper lime.
- Del avokadoen og fjern steinen. Drypp noen dråper lime i avokadoen.
- Fyll avokadoen med rømmeblandingen.
- Pynt med LobNobs og en kvast dill (evt. persille).
- Server!
Tips
Enkel og smaksrik forrett – hurtig og enkelt å lage.