fbpx

LobNobs på syltet løkskjell med rømme og gressløk

Imponer med en lettlaget liten munnfull til forrett. 

Snarsyltet løk er utrolig lett å lage og sannsynligvis har du alle ingrediensene du trenger på kjøkkenet ditt. Denne lille fristelsen smaker friskt, søtt og syrlig. Opplev den lett knasende, men myke løken sammen med deilig LobNobs og fløyelsmyk rømme. 

Oppskrift: 

Ingredienser til 3-6 porsjoner:

  • 1 pakke LobNobs
  • 1 stor sjalottløk
  • ½ dl eddik (7 %) eller eplesidereddik
  • 1 dl sukker
  • 1½ dl vann
  • Gressløk
  • Rømme

Slik gjør du det: 

Kok opp syltelake av eddik, sukker og vann. 

Kutt rotfestet av løken. Del løken i to på langs og plukk av skjellene, lag for lag. Legg alle løkskjellene i laken og la dem trekke i ca. 10 minutter. Ta skjellene ut av laken og la dem avkjøle noen minutter. 

Legg en teskje rømme og en bit LobNobs i hvert løkskjell. 

Pynt med gressløk.