fbpx

Sibelia AS er en engasjert og aktiv sjømatleverandør med kontor i Ålesund.

Vårt hovedprodukt er LobNobs. I tillegg har vi et bredt sortiment tilpasset industri og hotell/restaurant med ulike kvaliteter, prisklasser og pakningsstørrelser.

Sibelia har vært i denne bransjen siden 1988, og vi har inngående kjennskap til råstoff, kvalitetskrav og produktgruppe. Vi arbeider hver eneste dag for at surimiprodukter skal få den anerkjennelse de fortjener.

Vi er opptatt av at du som forbruker skal se mulighetene for daglig bruk av LobNobs og CrabSticks; næringsrike sjømatprodukter med høyt innhold av protein, vitamin D, omega-3 og selen med lavt innhold av fett og mettet fett. La deg inspirere av våre mange lekre og lette oppskrifter.

Sibelia er sertifisert iht. ISO 9001:2015, samt MSC-sertifisert.


Ansatte

Bente Fylling Bente er eier og daglig leder av Sibelia AS. Hun er en veteran i bransjen og har jobbet med denne produktgruppen siden 1988. Bente har svært god kjennskap til produkter, marked og muligheter. Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål eller innspill. E-post: bente@sibelia.no
 Tlf: +47 924 20 300 Jorunn Sylthe Jorunn er kontor- og kvalitetsleder og passer på papirflyten med ordrer, vareutsendinger, fakturaer, ISO og logistikk.
Ikke nøl med å ta kontakt hvis du har spørsmål eller innspill. E-post: jorunn@sibelia.no
 Tlf: +47 932 23 006

Følg oss på Facebook og Instagram!

LobNobs-kanapé. Foto: Lise von Krogh.