fbpx

Pastasalat med LobNobs og rømmedressing

En sunn og rask rett til lunsj, middag eller kvelds.

En lett og frisk salat med mengder av grønne saker. Husk at salatblader metter dårlig alene. Men kombineres salaten med andre grønnsaker, pasta og fisk så blir måltidet komplett. LobNobs er laget av hvitfiskfilet og er proteinrik. 

Oppskrift

Ingredienser til 1-2 porsjoner:

  • 1 pakke LobNobs
  • 1-2 tomater, kuttet i biter
  • 2 dl pastaskruer
  • 1 neve ruccola (tilpass mengden etter ønske)
  • 1 neve grønnkål (tilpass mengden etter ønske)
  • 1-2 kvaster bladpersille
  • Gul og rød paprika, kuttet
  • Sukkerter (tilpass mengden etter ønske)

Dressing

  • 1 dl Rømme
  • Litt salt
  • 1/4 ts fersk rød chili finskåret (kan sløyfes)
  • 1 ss mango finhakket
  • ½ fedd hvitløk finhakket (kan sløyfes)

Slik gjør du det:

  1. Kok pastaen som angitt på pakken. Avkjøl pastaskruene.
  2. Drypp gjerne litt olivenolje over pastaen for å unngå at den blir klebrig.
  3. Del tomater, paprika og sukkerter i passelige biter.
  4. Tilsett gjerne andre eller flere grønnsaker om du ønsker det!
  5. Bland sammen de kalde pastaskruene, ruccola, grønnkål og resten av grønnsakene.
  6. Bland sammen ingrediensene til rømmedressingen.
  7. Hell dressingen over salaten eller server dressingen ved siden av.

Tips

Som det fremgår er også dette en «åpen» oppskrift. Du tilpasser mengden av de ulike ingrediensene etter eget ønske, men pass på at det blir nok LobNobs i salaten!