Råkostsalat med LobNobs

En sunn salat som kan varieres etter sesong. Kombiner sunne norske råvarer med LobNobs. Passer like godt vinter som vår, til forrett, sidesalat eller rett og slett i matpakken.

Oppskrift

Ingredienser til 2 porsjoner:
  • 1 pk LobNobs
  • 1/4 rødløk, strimlet
  • 1/4 vårkål eller liten hodekål, strimlet
  • 1 gulrøtter, strimlet
  • 2 ss finhakkede urter, mynte og koriander
Dressing:
  • 2 ss rapsolje
  • 1 ss sitronjuice
  • 1 ts hvitvinseddik
  • 1 ts honning
Slik gjør du det:
  1. Løk, kål og gulrøtter kan strimles med kniv, mandolin eller råkostjern.
  2. Bland sammen grønnsakene.
  3. Bland sammen ingrediensene til dressingen i en kopp.
  4. Bland sammen grønnsaker og dressing. Vend inn LobNobs.
  5. Dryss over urter.
Kan lages i forveien og stå et par timer i kjøleskapet før du serverer den.

Tips

Her passer det ypperlig å variere salaten med sesongens grønnsaker, alt etter årstid.